Conferinta CDI

CASA CORPULUI DIDACTIC

SIBIU

Conferința Centrelor de documentare și informare

În vederea valorizării experienței în domeniul centrelor de documentare și informare, în data de 15 decembrie 2017, Casa Corpului Didactic Sibiu organizează la Sibiu a VII-a ediție a Conferinței Naţionale a CDI având ca temă “Centrul de Documentare și Informare, centru pentru facilitarea comunicării și colaborării în unitatea de învățământ”.

Acțiunea este organizată de către Casa Corpului Didactic Sibiu, în parteneriat cu  Institutul Francez din România, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, , Facultatea de Litere și Arte Sibiu – Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Asociația EDUMEDIA, Asociația ARSCDI, Asociația Bibliotecarilor din România (ABR), Asociația ECCE Educația. Acțiunea este avizată de Ministerul Educaţiei Naționale și este susținută de Ambasada Franței în România și Asociația Membrilor Ordinului “Palmes Academiques” (AMOPA) din România.

Înscrierea la Conferință se face prin completarea formularului de aici (click) până în data de 12 decembrie 2017.

Taxa de participare la Conferință este de 50 lei/participant și va fi achitată până în data de 14 decembrie 2017 în contul Asociației ECCE Educația (CIF: 26080828, Banca Română de Dezvoltare, Cont: RO89 BRDE 330S V429 3555 3300) specificându-se numele participantului/participanților și mențiunea „Taxa conferința CDI 2017”sau la Casa Corpului Didactic Sibiu, str. Turismului, nr. 15, Sibiu.

Persoane de contact: Mihaela Seuşan, profesor metodist (în zilele de luni, joi şi vineri, interval orar 9h00-14h00), Camelia Vancu, profesor metodist (în zilele de marți, interval orar 9-12, miercuri, interval orar 9-15).

Informații și programul Conferinței.